Ingen man idag inte…men kanske i morgon?

Nej, Adolf kom inte hem idag. Hans flyg som skulle gått tidigt på morgonen idag blev uppskjutet till 13.40. Sedan blev det uppskjutet till 19.00 och rutten ändrad från att vara direkt till UK till att gå via Köpenhamn och sen till UK så beräknad landningstid i UK blev 2.00 på natten. Men… sen blev det uppskjutet till 20.00 … och sen blev det uppskjutet till 20.30 och sen visade det sig att de bokat 40 passagerare mer än de hade platser så helt plötsligt hade han ingen plats på sitt bokade Iceland Express flyg!?

Men, som tur är lyckades han få en plats på ett flyg till Berlin som går om en liten stund så förhoppningsvis landar han i Berlin klockan 1.30 i natt.

Jag har precis bokat in honom på ett hotell på flygplatsen och sedan på flyg från Berlin till Geneve 11.45 i morgon. Så…om inte askan drar in över Europa i morgon så borde han vara hemma runt tre tiden i morgon eftermiddag.

Jag håller tummarna…för jag saknar honom så. Jag är lite orolig för flyget också. Jag är ju själv flyg rädd och gillar inte riktigt tanken på att han är upp och flyger i askan. Jag vet att de inte skulle lyfta om det fanns någon risk men jag kommer inte somna förrän jag vet att han landat i Berlin.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *