Introduktionsdag – Hjälp!

Nu börjar allvaret! Idag var det introduktionsdag på BSL (Business School Lausanne) www.bsl-lausanne.ch.

Nu börjar 1 1/2 års lång Exectuive MBA utbildning för mig. Känslorna är blandade. Det skall bli jätte kul att lära sig något nytt och jag ser verkligen fram emot det…men…det är 15 år sedan jag slutade skolan….så jag är också lite orolig för hur det skall gå.

Denna terminen blir det kurser i Marketing Essential, Sucessful Negotiations, Competitive Positioning, Developing & Managing Others, Effective Self Management och Corporate Finance. Före varje kurs skall en pre-assignment lämnas in och efter varje kurs en post-assignment. Sista terminen är det dags att skriva en Real-Life Management Report, det vill säga ett komplett business case på 100 + sidor. Förstår ni att jag är lite nervös?

Franskan började förra veckan – jag är på level A1 nu så nu börjar jag kunna göra några enkla meningar. Jag kan till exempel säga. Demain matin, je vais visiter notre maison à Arzier. (Ni som är bättre på franska än jag får gärna rätta mig:-)).

Cognos projektet som jag kör för Game pågår också för fullt och nästa vecka är det dags för en resa till Sverige för att lämna över en komplett Cognos modell för Sverige, Danmark och Norge med consolidering. Jag känner mig mycket stolt.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *