På plats i Schweiz

Ja, då börjar vi komma på plats i Schweiz. Det har inte varit mycket bloggande från mig de sista månaderna…eller rättare sagt inget bloggande alls. Tiden före och efter flytten var helt galen. Vi hade så mycket att göra. Både Adolf och jag hade fullt upp på jobbet samtidigt som vi skulle sälja huset i UK och hitta nytt boende i Schweiz och ordna allt annat man behöver så som B-permit, bank, försäkringar, packning mm. Samtidigt pluggade jag GMAT för att kunna söka en MBA utbildning i Schweiz.

Den 8 april flög vi enkel resa till från UK till Schweiz och är från den dagen bosatta i Schweiz. När vi väl satt på Heathrow den kvällen var jag så trött så jag grät. Att flytta mellan länder på detta sättet är ingen lätt sak. Det är så otroligt mycket som skall fixas. Som ni säkert vet har vi hittat vårt drömhus men vi får det inte förrän i september. Vi flyttade fredagen den 8 april och på måndagen den 4 april hade vi fortfarande inte hittat något temporärt boende utan jag åkte dit över dagen för att titta på den lägenhet som vi nu hyr.

Vår första helg i Schweiz låg vi bara i soffan och tittade på gamla 80-tals filmer och vilade.

På måndagen var det sedan dags för mig att börja två veckors pendling eftersom min sista dag på Game var först 25 april.

Men, nu har vi varit på plats ett antal veckor och saker börjar falla på plats. Jag har börjat på en fransk kurs som är två halvdagar i veckan. Det är jätte kul…men franskan är ett otroligt svårt språk. Resten av tiden jobbar jag som konsult åt Game via mitt eget bolag, Ahnberg Ekonomikonsult och i september börjar jag en EMBA på Lausanne Business School.

Nu när vi har kommit på plats här och jag har lite mer tid skall jag återuppta bloggningen igen, så jag hoppas ni börjar läsa min sida igen.

Kram och god natt
Charlotte

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *