Livet i Arzier!

Torsdagen 13 oktober kom Adolfs bror på besök. Jag hämtade honom på flygplatsen efter att jag varit på kursen med Max. På fredagen var han med Adolf på jobbet. Anette och jag hade en date för att plugga franska så det gjorde vi i ett par timmar. Men som alltid när Anette och jag ses för att plugga franska blir det mer prat än pluggande:-).

På lördagen den 15 oktober började min tredje MBA kurs, Competitive Positioning. Det är kul att plugga men det har varit ganska intensivt med flytt och pluggande. Varje kurs är tre dagar. Antingen torsdag till lördag, eller tre lördagar i rad. Inför varje kurs måste man läsa litteraturen samt göra en pre-work assignment och efter varje kurs skall man skicka in en post-work assignment. Men…det är roligt. Jag tror Adolf skulle svimma när jag sa till honom att jag tyckte marketing var kul. Han blev så chockade att han ringde Petter så de kunde skratta lite och finance personen som säger att marketing är roligt. Men…nu när vi lär oss marketing är marketing så mycket mer än bara promtions. Det är vision, mission, swot, strategy, segmentation, positionering, pricing, distribution och implementation och jätte intressant:-).

Adolfs bror stannade tills på söndagen den 16 oktober. Lördagskvällen tillbringade vi med Singstar och Gudjon blev introducerad för Magnus Uggla för första gången:-).

Den 20 oktober åkte Adolf själv till Island. Jag kunde inte följa med eftersom jag hade MBA kurs på lördagen. Istället tillbringade jag min ensamma tid med att ställa i ordning Berglinds rum.

Söndagen den 30 oktober var Adolf och jag på konsert och såg Roxette. Det är ju mina gamla idoler – i alla fall Per Gessle – så jag gillade det jätte mycket – men Marie Fredriksson verkade lite sliten. Vi hade en jätte bra kväll i Genèves arean.


 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *