Den senaste tiden i Nyon

Den 11 juni kom då äntligen Adolf hem och med sig hade han Kristjan som skall bo hos oss till den 29 juni då vi åker till Kreta, hela familjen.

Naturligtvis strejkade flygkontrollpersonalen den 11 juni så Kristjans flyg blev tre timmar försenat, varpå de missade flyget till UK och vi fick köpa nya biljetter. Men…till sist kom de i alla:-)

Den 15 juni åkte Kristjan och jag till Sverige och Adolf åkte till Tyskland. Jag höll en utbildning på kontoret i Sverige och Kristjan spenderade två dagar hos sina kusiner Elvar och Ester Una i Täby.  Förra helgen tog vi det ganska lugnt. På lördagen åt vi lunch i Chavennes och sedan pluggade jag franska medans Adolf och Kristjan spelade. I söndags åkte vi på marknad i Frankrike. På eftermiddagen besökte vi vårt blivande hus i Arzier. Kristjan tyckte det såg mycket bra ut:-).

På kvällen var vi på middag hos Anette och Per. Anette och jag träffades på franskan. Jag blev otroligt imponerad av deras lägenhet. Hade jag sett den när jag tittade på boende hade jag köpt den direkt:-). Den var jätte fin…men det är bara tre månader kvar tills vi får vårt hus:-).

Denna veckan har jag jobbat och pluggat franska mest hela tiden.

När vi var i Sverige köpte vi Solsidan säsong 2. Den har vi också tittat mycket på. De är helt fantastiska. Tack gode gud att vi inte har en granne som Ove:-).

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *