Idag kom snön och sedan kom bebisen…

I dag var det då äntligen dags för lite snö att falla här i Arzier. Som jag har väntat. Ett tag snöade det jätte mycket men eftersom temperaturen ligger runt 2 grader så är det ömsom regn ömsom snö som kommer. Max älskar snön och sprang som en galen hund när vi gick på skogspromenaden i snön idag.

Sedan kom min fina vän Anettes bebis idag:-). Det blev kejsarsnitt eftersom han vägrade vända på sig så han var planerad till idag. Det ryktas att han skall heta Elias på Facebook, men jag har inte fått det bekräftat än. Åh, jag längtar tills jag skall få träffa honom. Välkommen lilla bebisen!!

I dag har jag spenderat nästan hela dagen på att skriva min pre-course assignment till nästa MBA kurs som börjar i januari – Corporate Finance:-).

I morgon är det dags för julfest med EA. Alla skall vara utklädda till någon inom filmens värld. Gissa vad jag skall vara?:-).

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *