Bjúgnarkraekir

Förr i tiden hängde Bjúgu i långa trådar i taket för att skyddas mot katter, hundar och barn. Bjúgu är stora korvar, cirka sex gånger så stora som en vanlig Hot Dog. Bjúgnakraekir – Sausage Stealern – kom i natt. Bjúgnarkraekir hittar inte längre korvarna hängande i taket utan han, precis som många av de andra nissarna, får söka sig till kylskåpet i för tiden. Av Bjúgnarkraekir fick jag ytterligare en bo. Tack Bjúgnarkraekir. Nu väntar jag bara på en liten nisse som kommer och skriver klart min management rapport….finns det någon som gör det?

I natt kommer Gluggagaegir. Han har för vana att kika in genom fönstret och stjäla med sig något litet objekt. För två år sedan var det mina bilnycklar han tog och förra året Max koppel. Så, håll koll på era småsaker i natt:-).

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *