Julen är här…

Sista franskan för i år är avklarad och level A1 completed:-). I januari börjar level A2. Men jag skall plugga lite franska på Rosetta idag. StarWars har haft release så Adolf har ny lanserat sitt första spel. Grattis! (Och…StarWars är installerat på min dator så i julhelgen blir det lite spel:-).)

Max och jag har jul bakat både mjukpepparkaka och nötkakor och i morgon kväll skall vi göra knäck:-). Julgranen är klädd och alla julklapparna ligger på plats under granen. Det är så fint här! I kväll skall vi köpa julmaten. Och så skall Max gå på Kristjanssons grooming idag och bli jul fin:-). Sedan är vi redo för tomten:-)!

I morgon skall jag åka in till Geneve och göra lite ärende och sedan skall Adolf och jag promenera runt och njuta av julstämningen och dricka vin chaud.

Som ni hör så är det mycket julstämning här i bergen i Schweiz. Jag önskar alla en underbar jul. Ta hand om varandra, lev i nuet och njut!

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *