Äntligen kom barnen!

Och så kom då äntligen barnen hit för att fira jul och nyår med oss. Tidigt, tidigt på morgonen den 26 december flög Adolf till UK för att möta upp barnen på Gatwick. Deras mamma flög med dem från Island till UK. Eftersom de flög Iceland Express hade vi valt flyg med många timmars mellanrum – Iceland Express har en förmåga att alltid var försenade. Vi minns hur det var i somras när vi skulle till Kreta och fick köpa nya biljetter till Fanney, Berglind och Adolf. De var bokade med Iceland Express men förseningen då skulle innebära att de missat flyget till Kreta. Det kostade oss 1 300 CHF och det ville vi inte uppleva igen. Så, deras flyg från UK tillbaka till Geneve gick inte förrän vid 18.35 och så landande de har 20.05. När de kom åt vi lite kvällsmat. Alla var trötta så det blev sängen ganska tidigt.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *