Stora shoppingdagen!

Berglind och Kristjan får månadspeng av oss varje månad nu. Vi började med det i augusti. Berglind hade sparat alla sina pengar plus att hon fick pengar i julklapp så idag åkte hon och jag på storshopping i Geneve. Vi tog bilen in vid 11-tiden. Fanney var inte glad över att vi åkte och vi lovade att baka Hello Kitty kakor med henne sedan. Det blev mycket shopping och lunch på pizzerian på Place du Molard. Favorit butikerna var Bershka, Zara, H&M och Tally Weijl. Vi besökte Peak Performance också i ett försökt att byta mina skidbyxor från XS till S så det var idag det gick upp för mig att jag var tvungen att välja mellan rosa XS (läs för små) och svarta S (läs lagom).

Vi var inte hemma förrän klockan 19.00 på kvällen. Då var vi trötta och alla julklapps pengarna slut för oss båda:-).

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *