Hello Kitty & St Cergue

Igår lovade vi ju Fanney att vi skulle baka Hello Kitty kakor så det gjorde vi idag. Det var en mix jag köpt med Hello Kitty- och hjärtan formar. Degen blev helt rosa så det var lite häftigt. Det var jätte kul att baka kakorna och enkelt för Fanney att göra eftersom det bara var att skära ut kakorna, sätta glasyr på det och lite garnityr. De blev jätte fina men de var lite väl i sötaste laget att äta.

På eftermiddagen åkte vi till St Cergue, skid-området som ligger 10 minuter från oss. Adolf hade köp en släde några dagar tidigare så vi turades om att åka ner för backen. Adolf fick börja. Jag lyckades hålla mig på släden när jag åkte men både Berglind och Kristjan trillade av några gånger. Max var med och tyckte det var så kul att se oss åka så till sist satte sig Adolf på rumpan och åkte ner med Max i knät. Det älskade han. Galen hund vi har:-).

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *