Idag kom Adam på besök

I morse ringde klockan tidigt. Berglind och jag skulle upp och göra smörgåstårta till besöket vi skulle få klockan 13.00:-) och klockan 13.00 kom de, Anette, Per, Anettes mamma och lilla Adam. Äntligen fick vi se honom! Han är så fin!  Under hela tiden vi åt smörgåstårta sov han men till kaffet vaknade han. Max nosade lite försiktigt på honom. Vi gav honom hans paket, lejon tofflor och lejon haklapp och till Per och Anette gav vi tavla med tillbehör för att göra en gipsavgjutning av Adams fot/hand. Sedan fick han komma till mig. Han låg i min famn en lång stund och var så snäll så snäll. Männen gick till jacuzzin och efter att ha fått mat somnade Adam i Berglinds famn:-).

Det var så trevligt att ha hela familjen Jakobsen/Svehag på besök och jag ser fram emot att passa Adam när mamma och pappa skall gå ut… och jag ser fram emot att tillbringa mycket tid med dem alla:-).

På kvällen tyckte Berglind det var dags att baka lite igen så vi bakade lussekatter till klockan 11 på kvällen:-). Fanney hjälpte till men hon orkade inte hålla sig vaken tills de var klara.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *