Magsjuka och min fina man

Igår – på nyårsdagen – åkte Adolf med barnen tillbaka till Island. Jätte tråkigt. Tomt blev det här. Max och jag deppade i soffan och tittade på “Vänner” hela kvällen. På vägen hem från UK skulle Adolf stanna en dag i UK för att få lite jobb gjort och komma tillbaka hem till Max och mig på tisdagen den 3 januari.

Idag – drabbades jag helt plötsligt av samma magsjuka som Kristjan hade på nyårsafton. Jag låg på toaletten och kräktes och tyckte synd om mig för att Adolf inte var hemma. Och jag smsade honom om hur sjuk jag var och lät jätte ynklig. Jag blir nämligen “manligt” sjuk. Efter en timme gick det värsta över och på kvällen kände jag mig helt ok. Jag hade lite feber men mådde inte illa. Då fick jag ett sms från Adolf som undrade hur det var med mig – jag svarade att jag kände mig bättre och han skrev “om du känner dig bättre kanske du kan hämta mig i Gland om 30 minuter”. Gissa om jag blev glad!! Han hade bokat om sin flygresa och kom hem en dag tidigare eftersom jag var sjuk. Så fin han är:-)! Den omtanken värmde mycket! Tack älskling!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *