Hur många soltimmar har Island?

Vi har precis kommit hem från en vecka på Island. Vi åkte till Island den 22 februari för att tillbringa en vecka med barnen när det hade sitt vinter lov. Vi brukar bo hos Adolfs mamma och pappa men eftersom det var lite längre tid denna gången hade vi hyrt en lägenhet. Det var en liten lägenhet med ett sovrum och ett vardagsrum och kök men det gick jätte bra. Vi kom dit på onsdagskvällen. Vi åt middag så tittade lite på TV men gick och lade oss tidigt. På torsdagen fyllde Adolfs mamma år så vi var och gratulerade henne.

På fredagen var Kristjan på film maraton och Berglind och jag gick på Spa. Vi började med pedikyr, sedan manikyr och så avslutade vi med massage och så bade vi lite de poolerna. Toppen dag:-).

På lördagen fyllde Adolf år så vi firade honom med paket och tårta på morgonen. Sedan gick vi på hundutsällning, inte så stor, men vad kan man förvänta sig på Island. Efter hundutställningen gick vi och bowlade. Adolfs mamma och pappa var också med och sedan åt vi födelsemiddag på en nyöppnad restaurang.

På söndagen åt vi middag hos Adolfs mamma och pappa och på måndagen besökte vi hans farmor.

Det var varit jätte mysigt att tillbringa en hel vecka med barnen. Men, under hela veckan var vädret grått, regnigt, kallt och mulet och jag funderade på hur många soltimmar det egentligen finns på Island.

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *