40 år!!

Ja tänk, då har man fyllt 40 år. Det låter gammalt – men jag känner mig inte det minsta gammal och det är väl det viktigaste.

Adolf väckte mig på morgonen med att spela “Congratulations” i sovrummet:-) och en Mont Blanc penna. Han frågade också om jag ville äta middag med honom i Geneve på kvällen, vilket jag naturligtvis ville:-).

Sedan var det bara att gå upp och göra sig ordning som vanligt. Adolf skulle till jobbet och jag hade ett besök i Fribourg att göra.

Hela dagen fick jag födelsedagshälsningar. Facebook är fantastiskt på det viset. När man får närmare 75 födelsedagshälsningar blir man glad:-). Samtidigt är det lite tråkigt att facebook har tagit över så mycket av kommunikationen. Och jag blev jätte glad att jag faktiskt fick ett riktigt kort på posten också – tack Lisa!!!

Jag fick många fina mail, SMS och samtal också både på telefon och Skype och fina Anette besökte jag dagen innan och blev uppvaktad med presentkort på skönhetssalongen i Nyon. Jag blev riktigt rörd över alla som kom ihåg min dag:-). Tack snälla!!

Eftersom både Adolf och jag fyller 40 i år och vi fyller år ganska nära varandra gav våra familjer oss gemensamma presenter.

Av Adolfs familj fick vi en jätte fin som symboliserar oss. Den hänger nu på bästa platsen i trappen mellan våning 1 och 2. Tack Ester, Kristjan, Guðjón, Einar, Ása, Elvar och Ester Una. Och tack Ester och Kristjan för de underbara blommorna ni skickade:-).

Av min familj fick vi en resa till valfri stad i Europa. Adolf och jag har som mål att besöka alla huvudstäder i Europa så vi har ett antal städer att välja på. Just nu väljer vi mellan Amsterdam, Lissabon eller Wien. Någon som har en rekommendation? Tack mamma, pappa och mormor.

Efter en intensiv dag åkte jag till Geneve och träffade Adolf som bokat bord på Beau Rivage – en riktigt exklusiv fransk restaurang vid Lac Leman. Maten var helt fantastiskt. Vi valde en av deras menyer och det var så mycket mat att det kommer bli helt omöjligt att äta frukost i morgon bitti.

Min fantstiska man skämde bort mig otroligt mycket, både med den underbara middagen men också med presenter. Det började med att han arrangerat en spa dag med Anette åt mig. Massage och lunch på La Reserve Geneva som är ett underbart ställe. En total överraskning för mig. Han hade kontaktat Anette och tillsammans hade de arrangerat denna dag. Tack!!

Sedan fick jag biljetter till Josh Groban i Zurich den 31 maj. Josh Groban är en speciell artist för oss. En gång för längesedan, när Adolf och jag flög från UK och jag var flygrädd fick jag låna hans headset och lyssna till hans musik som av en slump var “You raise me up” med Josh Groban. Jag visste att Josh Groban skulle komma till Zurich den 31 maj och det enda lilla problemet med denna presenten var att jag hade tänkt ge Adolf det samma i påsk present…Nu måste jag tänka ut något nytt:-).

Sista presenten var en weekend resa till Paris i April. Paris var första stället vi åkte till tillsammans (ja älskling, det var det). Tillsammans med Paris helgen fick jag ett “Zlatan” paket, nämligen biljetter till PSG-Nice, Zlatans bok på franska (?!) och…och…en signerad !! Zlatan tröja. Då kommer tårarna.

Jag älskar dig min fina fina man. Du är det bästa som finns.


 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *