Geneve är allt bra litet…

Idag började Gabriel, jag och Max morgonen med en härlig skogspromenad. 

Sedan körde vi till Geneve för att luncha med Hayet som jag jobbade ihop med med på Transmedia. Under lunchen visade Gabriel upp sin sura min som han lärt sig använda för att påkalla uppmärksamhet. Är han inte fantastiskt söt? Den minen resulterade i att han fick sitta i mammas knä hela lunchen istället för i vagnen.   Efter lunchen hade Gabriel och jag baby massage kurs, första  av fyra. Dagens kurs var fokuserad på benen. Nästa gång skall vi lära oss massera magen. Det var mysigt. Instruktören var trevlig och pratade sakta så jag skulle förstå (det var på franska). Stämningen var lugn och avkopplad. Gabriel var enda killen där och han var äldst. Förutom honom var det tre tjejer på 2 månader varav 2 var tvillingar. Gabriel grät inte på hela tiden utan var vaken, glad och pigg och pratsam – underbara kille. Nu måste jag träna på massagen varje dag tills nästa veckas kurs. 

Efter massagen undrade pappan till tvillingarna om inte jag var Charlotte…jo så jag lite fundersamt och var helt säker på att jag aldrig sätt honom innan. Vi har träffats förr sa han och förklarade att vi haft ett möte när jag jobbade på Transmedia och han på AP executive (rekryteringsföretag). Jag minns att jag träffat någon från det bolaget men jag hade aldrig känt igen honom. Geneve är allt bra litet.   

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *