Första resan till Malmö

Förra veckan var Gabriel och jag i Malmö på besök. Vi flög från Geneve klockan 11.00 på tisdagen och landade på Kastrup klockan 13.00. Jag var ganska nervös inför flyget. Jag är ju flyg rädd och att då flyga själv med Gabriel kändes mycket nervöst. De två nätterna före resan drömde jag att jag flög och vi störtade. Jag vill dock inte låta min flygrädsla styra mitt liv och då tror jag det är viktigt att fortsätta flyga som vanligt trots att man är rädd. 

Flyget till Kastrup gick okej. Gabriel grät så fort vi satte oss. Jag försökte amma men det gick inte. Hade dock pulver med i reserv så jag kunde göra iordning en flaska till honom. Efter att ha druckit denna sov han gott i min famn min lilla prins. 

På Kastrup mötte min mamma upp oss och hjälpte till med bagaget. 

Veckan gick i rasande takt. Vi var hos min mormor på besök. Min faster kom till oss och hälsade på. Gabriel och jag gjorde ett besök till Fia och Nicklas i deras nya fina hus i Klågerup och vi var på Lilla Torg och åt lunch med Jenny och Anna. 

På torsdagseftermiddagen var Gabriel helt slut. Han hade ont i magen och sov nästan hela eftermiddagen i min famn det lilla knytet. 

På fredagen var jag inne på Yogiboost för lite jobb men då stannade Gabriel hos sin mormor och morfar. 

17.40 på fredagskvällen flög vi tillbaka till Schweiz. Flyget hem gick jätte bra. Jag hade en flaska redo till Gabriel och han sov hela flygresan. Till och jag med jag njöt av den lugna resan hem till vårt lugna Arzier  och vi njöt av att komma hem till pappa igen😊

 

   
    
  

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *