Tillväxt 

Igår var jag med Gabriel på 4 månaders kontroll. Han väger nu 6 kg och är 64 cm lång. Hans doktor var jätte nöjd  med tillväxten den senaste månaden och också imponerad av kontakten mellan mig och Gabriel och av hans motorik “som på en 6 månaders bebis” sa hon och hans mamma kände sig stolt 😊. 

Igår fick han också sin sista vaccination. Tyvärr resulterade det i att han fick hög feber idag – den lilla stackaren. 

Jag hade ett introduktionsmöte på jobbet och både Gabriel och Nicol (vår Nanny) skulle komma med mig till jobbet men eftersom Gabriel var sjuk gick inte det. Istället ryckte världens bästa pappa in och passade Gabriel på eftermiddagen så jag ändå kunde hålla mitt introduktionsmöte idag. Tack älskling – du är bäst. ❤ 

Nu sussar Gabriel gott efter att febern har gått ner😊. 
 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *