Inte som tänkt…

Sista dagen innan jag börjar jobba. Jag såg den framför mig som en mysdag, lek och mys med Gabriel. Och så på kvällen när prinsen somnat – träffa de gamla MBA kollegorna på en drink och sedan fixa de sista sakerna inför Nicols ankomst. 

Men…så blev det inte. Istället blev det en riktig sjukhusdag. Själv började jag känna mig sjuk redan i måndags. Halsont, snuva och lite feber. Vid lunchtid idag meddelade min mamma att de var på akuten. Det var min pappa och hans problem med hjärtat. Några timmar senare var han bättre och de är hemma igen. 

När de kom hem meddelade min mamma att de träffat en av mina bästa vänner och hennes man på akuten. Jag plingade henne på messenger och fick som tur var höra att allt var ok. Troligen bara stress. 

Under eftermiddagen fick Gabriel feber. Han har hostat sedan igår. När han hade 38.2 stod den oroliga mamman inte ut längre utan ringde doktorn och fick jourtid 19.00. Läkaren konstaterade att Gabriel hade samma symptom som jag. Jag har smittat min lilla prins😥. Inte mycket att göra mer än hålla koll på febern. 

Utöver detta har jag en vän som också går igenom svåra dagar just nu. Tänker på henne och önskar henne det bästa😘. 

Nu sitter jag i ett mörkt sovrum med rinnande näsa och med en sovande Gabriel i min famn. 

Puss och kram och godnatt! 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *