3 veckor senare….

Ja, då har tre veckor gått sedan jag gick tillbaka till jobbet på 50% efter mammaledigheten. Det har gått både bra och dåligt. Allt verkar fungera bra med Nicol, vår Nanny. Både Gabriel och Max verkar nöjda och glada och det är otroligt skönt.

På jobbet är jag disciplinerad och går hem 13.00 och jag tackar nej till alla möten på eftermiddagarna. Problemet ligger i att jag sitter i möten i princip hela dagarna och därför måste jobba några timmar när Gabriel sover för att gå igenom mail och planera nästa dag. Inte helt optimal men jag ska ge det någon vecka till.

Gabriel är redan stor tycker jag. Han älskar att ligga på magen och han backar runt på golvet. Han är otroligt nyfiken av sig. När vi går med vagnen drar han sig upp för att kunna se bättre.

 Och all mat vi äter vill han gärna prova så han sitter med oss vid köksbordet nu. Gabriel och jag försöker hitta på roliga saker när jag är hemma. I torsdags var vi på Zoo la Garenne. Ett mycket litet zoo men bara 10 minuters resa från oss. För Gabriel var det lagom; lite fåglar, getter, ett vildsvin, en tvättbjörn och en räv.


 I fredags bakade jag faktiskt. Alla ni som vet hur ofta jag är i köket försår hur förvånad Adolf blev.


Idag har vi, hela familjen, haft en mysig höstdag. Vi gick på marknaden i Divonne (Frankrike) och köpte kött, fisk och frukt och grönsaker. Gabriel köpte sina egna bananer (han älskar banan). Vi stannade en stund i lekparken men Gabriel och lilla prinsen plockade en ros till mig. På kvällen gjorde Adolf en riktigt god, höstig, viltgryta som smakade underbart.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *